Tuotekuvia

Elacin

ER-Music suojain

Elacin ER (kutsuttu myös muusikon kuulonsuojaimiksi) on kuulosuojain erityisellä suodattimella, joka mahdollistaa tasaisen vaimennuksen 125 - 8000Hz taajuusalueelle.

Tasaisen vaimennuksen johdosta "melu" säilyttää luonnollisen sointinsa, ilman vääristymiä. Vaikutus on vastaava kuin vääntäisi radiosta ääntä pienemmälle.

Tästä johtuen Elacin ER on erittäin suosittu muusikkojen ja musiikin kanssa työskentelevien keskuudessa. Heille luonnollinen vaimennus on tärkeä asia.

Elacin kuulosuojain
Elacin kuulosuojain

Elacin RC 

Elacin RC Next Generation kuulonsuojaimet ovat uusia versio huippusuositusta Elacin RC kuulonsuojaimesta. Elacin RC NG mallissa on kahdeksan eri vaimennusvaihtoehtoa ja vaimennusalue on 15-29dB.

Yksilölliset Elacin RC Next Generation kuulonsuojaimet valmistetaan tarkasti käyttäjän korvakäytävän mukaan ja ovat miellyttävä käyttää koko työskentelyajan.

Elacin RC Next Generation on varustettu suodattimilla, joissa on lähes tasainen vaimennus.

Elacin kuulosuojain
Elacin kuulosuojain

Elacin RC minigrip

Elacin RC minigrip on varustettu suodattimilla, jotka vaimentavat taustamelua tuoden puheen kuuluviin.

Suojaimet tarjoavat erittäin hyvän puhe-, työ- sekä varoitusäänien kuuluvuuden. Puheen erottamisen kannalta tärkein taajuusalue on 1-4 kHz. Puheen kokonaisenergia painottuu kuitenkin pienitaajuiseen päähän. Elacin RC kuulonsuojaimien suodattimet vaimentavat puhealuetta tasaisesti, jolloin puheenerottelukyky ei vaikeudu. Eli käytännössä suojain vaimentaa taustamelua jättäen puheen kuuluviin.

Elacin kuulosuojain
Elacin kuulosuojain

ReSound


Phonak


Widex


Oticon


Bernafon


Jenni Ahtiaisen kuulokoje korumallistoa