Elacin tarjouskampanja

Tarjoamme vuodesta toiseen toivelahjalistojen kärkinimet: Elacin ER ja Elacin Relax SleepFit, edullisesti, kampanjahinnoin.

Tarjoushinnat:
Elacin ER kirkas perusmalli 215,00 € / pari alv 24%
Elacin Relax SleepFit keltainen 149,00 € / pari alv 24%

Tarjoukset voimassa 4.11.2020 - 31.12.2020Elacin kuulosuojain TARJOUSKAMPANJA MOOTTORIPYÖRÄILIJÖILLE heinäkuun loppuun saakka 29.4.2020-31.7.2020 !

Elacin kehitti aikanaan kuulosuojaimet moottoripyöräilyyn Hollannissa moottoripyöräpoliisin toivomuksesta. Miksi tarvitaan kuulosuojainta moottoripyörää ajaessa? Vastaus on yksinkertainen; tuulikohina. 

Tuulikohina nousee korvan ja kypärän välissä hyvin nopeasti kuulolle vaaralliselle tasolle. Jopa 15 min. ajaminen 100km/h nopeudella on kuulolle vaarallista. Ratkaisu tähän on käyttää 20-28 dB vaimentavia kuulosuojaimia aina ajaessa moottoripyörällä. Kuulosuojaimet kannattaa laittaa aina jo lyhyelläkin ajomatkalla.

Moottoripyöräilyyn sopivat parhaiten siihen suunnitellut mallit. Paras vaihtoehto on kuulosuojaimet, jotka ovat valmistetut oman korvan mukaan mallenteista yksilöllisesti. Ne istuvat täydellisesti omaan korvaan ja mahdollistavat pitämisen koko päivän myöskin tauoilla jolloin haluat kuulla puheen ja keskustella ajokaverin kanssa vaikkapa reittivaihtoehdoista. Elacin CH minigrip ja Elacin RC minigrip ovat vaimennusarvoiltaan oikea valinta. Elacin CH 28 minigrip (vaimennus 28 dB) sopii ajajalle, joka ajaa pitkiä matkoja ja/tai ei ole kypärässä kiinteitä kuulokkeita. Elacin RC-21 minigrip ( vaimennus 21 dB) ja RC-23 minigrip ( vaimennus 23 dB) mallit sopii tasaisen vaimennukseen ja mahdollistaa luonnollisen äänimaailman soveltuen siten niille ajajille, joilla on kypärässä kiinteät kuulokkeet ja haluavat kuunnella musiikkia ajaessa.

Tarjouskampanjassa olevat tuottet:

Elacin CH 28 minigrip( värit kirkas, turkoosi , vihreä läpinäkyvä) 160,00e/pari

Elacin RC-21 ja RC- 23 minigrip malli ( väri kirkas, turkoosi , vihreä läpinäkyvä) 185,00 / pari 

Tarjolla myöskin ilman mallinottoa olevaa Elacin ST24 universaali kuulosuojainta ( lamelli mallista; väri keltainen) 22,00/ pari

Tarjous voimassa heinäkuun loppuun !
Mahdollisuus ryhmämallinottoon isommalle määrälle kerhotiloissa myöskin.